Onze huisartsenpraktijk, die zich bevindt aan de rand van de Castricumse wijk Albertshoeve, werd in 1983 opgericht door Aart Leemhuis en staat sinds 2010 onder gezamenlijke leiding van Aart Leemhuis en Wendy van der Maarel. Het is een grote en moderne praktijk met een vakkundig en enthousiast team.

Onze praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen:

Inschrijven in onze praktijk

Het uitgangspunt van de praktijk is om door patiënten naar voren gebrachte klachten en problemen zoveel mogelijk in de praktijk zelf te behandelen. Hiervoor wordt voortdurend geïnvesteerd in medische ontwikkelingen, kennis en apparatuur.

De toegepaste geneeswijze is regulier, waarbij de persoonlijke verlangens en wensen van de patiënt worden gerespecteerd. Verwijzingen kunnen plaatsvinden naar alle paramedici en specialisten in de regio (voornamelijk het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk en het Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar).

Naast de huisartsgeneeskundige zorg bieden wij ook advisering van reizigersvaccinaties aan, voeren wij medische keuringen uit en kunt u verantwoord afvallen met de BIAmed-methode.

Onze praktijk is officieel geaccrediteerd en draagt het keurmerk 'geaccrediteerde praktijk' van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit houdt in dat de praktijk aantoonbaar voldoet aan alle landelijk vastgestelde normen, maar ook dat patiëntenzorg en de praktijkvoering continu wordt verbeterd. Door een onafhankelijke accrediteringsorganisatie wordt dit jaarlijks getoetst.

Openingstijden

Spreekuren & visites

Contact & route

UITGELICHT

Nieuws

­

Reisprik

­

Contact

­